Yhdistykseen liittyminen

Rauman seudun diabetesyhdistyksen jäsenenä saat tietoa ja tukea diabeteksen hoitoon sekä vertaistukea arjessa jaksamiseen. Yhdistyksen kautta voit löytää myös mukavaa tekemistä ja uusia ystäviä. Kun liityt Rauman seudun diabetesyhdistykseen, liityt samalla myös Diabetesliittoon. Yhdistyksen jäsenmaksu on 17 €.

  Tule rohkeasti mukaan tästä! 

Hei diabeetikko! Oletko muistanut?

Voit tilata itsellesi diabetestunnuksen Diabetesliitosta. Tunnuksen tilaaminen ei vaadi yhdistykseen liittymistä.

Sinulla on myös mahdollisuus hakea Diabetesliiton kursseille. Tietoa niistä löydät täältä. Jos et jostain syystä pääse osallistumaan paikan päällä, voit osallistua verkkokursseille!


Etusi, kun liityt yhdistykseen.


  • Diabetesliiton jäsenet voivat tilata Diabetes-lehden edulliseen jäsenetuhintaan 18 €/ vuosikerta. Diabetes-lehden verkkolehti on jäsenille aina maksuton. Näkövammaisille lähetetään pyynnöstä äänilehti, joka toimitetaan lehden liitteenä kustannuksitta.
  • Saat mahdollisuuden osallistua yhdistyksesi asiantuntijatilaisuuksiin, retkille, teatterimatkoille, kokouksiin, kerhoihin sekä Diabetes-liiton valtakunnallisiin tapahtumiin, kuten retkeilypäiviin, nuorten leireille, perhetapahtumiin ja matkailuretkille.
  • Yhdistyksessä sinulla on mahdollisuus toimia niin aktiivisesti kuin haluat. Voit halutessasi toimia vaikka hallituksen jäsenenä. 
  • Jäsenenä saat käyttöösi myös kumppaniyritystemme tarjoamat jäsenedut.